2013. április 14., vasárnap

Vasárnapi gasztrotipp

Mai menünk:
Mexikói kukoricás sajtleves tortillachipsszel
Bazsalikomos-sonkás töltött csirkecomb fehérrépapürèvel

Az alapötleteket kereskedelmi tévék főzőműsoraiból vettem.

Leves recept forrása: TV2, Hal a tortán, Dér Heni menüjéből
Főétel recept forrása: RTL Klub, Ízes élet Mautner Zsófival (kolbászos-petrezselymes töltött csirkecomb fehérrépapürèvel)

A csirkecomb tölteléke saját ötlet alapján készült. Kis kreativitással bármit összeállíthatunk. Én az alábbi variációt hoztam össze:
1 db szikkadt zsemle
1 db tojás
1 fej vöröshagyma
fél fej lilahagyma
só, bors, majoranna, bazsalikom
sonka tetszés szerinti mennyiségben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése